Cautare

3615 de rezultate pentru "thr marea neagra" (2.91 secunde)
Marea majoritate a persoanelor care au avut de-a face cu acest subiect, lucrand pentru guvern, incepand inca din anii '40, au avut acces la informatii pe care sa le duca in mormant, fara a avea voie sa vorbeasca despre ele daca li s-a spus sa nu vorbeasca.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Referitor la relatiile bilaterale romano-germane, presedintele a spus ca cele doua tari ar putea avea ca proiect comun "aducerea in functionalitate a coridorului de transport Marea Nordului - Marea Neagra, Rhin - Main - Dunare, cel mai ieftin sistem de transport la ora actuala".
De asemenea, presedintele Basescu considera fezabila crearea unei piete a energiei la Marea Neagra si Marea Caspica.
Mai multi localnici le-au aratat vineri corespondentilor Reuters cratere adanci de-a lungul conductei care face legatura intre capitala azera Baku si portul georgian la Marea Neagra Supsa.
Definit drept Coridorul Pan-European de Transport VII, fluviul Dunarea este parte a axei prioritare a retelei transeuropene de transport Rin - Main - Dunare, care face legatura intre Marea Nordului, prin Portul Rotterdam, si Marea Neagra, prin Portul Constanta.
Cipru, Franta, Grecia, Italia, Malta, Portugalia, Slovenia, Spania, la care s-au adaugat, din 2007, Romania si Bulgaria, datorita legaturii directe si similitudinii proiectelor care pot fi promovate la Marea Mediterana si Marea Neagra.
Presedintele Traian Basescu a adaugat ca, dincolo de beneficiile economice pentru spatiul european, realizarea unui coridor unic de transport fluvial intre Marea Nordului si Marea Neagra reprezinta o contributie reala la combaterea schimbarilor climatice, prin reducerea semnificativa a noxelor specifice transportului rutier.
Dupa ce ii invinge zi de zi pe rusi la Marea Neagra, presedintele arunca cat colo barcutele de hartie si face pedeleuri. ... Marea calitate a unui pedeleu adevarat e lipsa totala de trecut si de raspundere.
De la un capat al axei, Bucuresti-Washington-Londra cu care se impauna la inceputul carierei prezidențiale, recent, (12/09.2012), un parlamentar european din Marea Britanie ii transmitea lui Basescu ca este ilegitim si ilegal si ca ar face bine sa plece.
Domnul ambasador Shohrat Jumayev a pledat pentru importanta cooperarii in domeniul transporturilor, domnia sa a subliniat importanta concretizarii proiectului strategic al Coridorului de Transport de Marfuri Marea Caspica - Marea Neagra.
Pe parcursul lunii octombrie, 224 de militari vor participa la operatiunea "Active Endeavour", sub comanda NATO, in Marea Mediterana.
Se poate avea in vedere deschiderea perspectivei unei legaturi directe, foarte mult discutata si pana acum in ultimii ani, intre Constanta si Rotterdam si apoi de la Constanta, peste Marea Neagra, catre Marea Caspica si Asia Centrala.
Avicultorii vor creste pasarile numai in spatii adapostite, daca fermele sunt amplasate in zone cu un grad ridicat de risc de aparitie a gripei aviare, cum ar fi culoarele de migratie ale pasarilor, mai ales cand acestea vin din Asia Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, Africa sau zonele din Marea Caspica si Marea Neagra.
In marea teritoriala este interzis pescuitul rechinului si calcanului, pe o durata de 60 de zile, in perioada 15 aprilie - 15 iunie inclusiv. ... Se declara zone cu regim de protectie integrala pentru resursele acvatice vii din Marea Neagra urmatoarele:
In cuprinsul acestui document se stipuleaza faptul ca exportul resurselor energetice de la Marea Caspica se va face cu utilizarea infrastructurii de transport a Romaniei.
Aceasta intrucat Italia, Franta, Marea Britanie si chiar Germania au o nevoie stringenta de aceasta forta de munca din estul Europei.
Danut Trusca, viceprimarul localitatii 23 August, sustine ca se asteapta aprobarea PUZ-ului pentru faleza de la Marea Neagra si faleza de Nord si Sud a lacului Tatlageac.
Potrivit anuntului de atribuire, navele de interventie reprezinta o componenta a Sistemului Integrat de Supraveghere si Control la Marea Neagra, menite sa execute misiuni specifice ale Politiei de Frontiera de interventie, interceptare, urmarire in apele maritime interioare, marea teritoriala, zona continua si zona economica a Romaniei.
google-analytics.com